вівторок, 10 грудня 2013 р.

початок зими,хвороб і магії

Інколи приходять дивовижні моменти прозрінь. Для них, звичайно, треба опинитись майже на лезі ножа, над прірвою у житі і все таке. Але. Воно того справді варте.
Велика Іва нарешті може бути спокійною. Зернятко зникло і більше не з*явиться. Натомість, його замінили дивні хвороби, що примушують нервувати і думати про різні дурниці. Хоча, це навіть простіше.
Дні йдуть то дивно швидко, то дивно повільно. Останнім часом стало дуже холодно і некомфортно. Велика кількість одягу, наче велика кількість непотрібних карм, що сковують душу і не дають їй вільно рухатись. Ліпа каже, що в зими є своя чарівність і магія. Магія створювати щось нове. Не знаю, з чим це пов*язано, але справді, сніг завжди наштовхує на оцю банальну чистоту листа, його цнотливу білизну. Тобто, іншими словами, можливість щось змінити або ж створити нове. Ми, звичайно ж, по своїй необізнаності, чи то пак, дурості, не ловимо цей шанс, залишаючи його мерзнути і вмирати, десь на підвалинах нашого нового життя. Дуже жаль. Дуже жаль. Багато чого могло б бути набагато кращим і магічнішим.
Ми з Ліпою мріємо про щось краще, про щось, чого ми справді заслуговуємо. Ми посилаємо бажання у Всесвіт, а він поки мовчить. Дивний Всесвіт.
Ліпа говорить, що усе написане-збувається.
Тож нехай ця зима почне бути дивовижно цікавою і тремкою, жагучою і обпікаючою, хвилюючою і святковою, яскравою і незабутньою, милою і прекрасною, сніжною і ялинчастою, з вогниками і вогнищами, ніжною і сильною, естетичною і п*яною, щирою і мушлистою, коханою і неочікуваною, святою і грішною, зрозумілою і заплутаною, казковою і магічною і ще багато-багато якою..!
Бути зимі!
Бути збуванню бажань!
І прибуде з нами сила Кока-Коли, Діда Мороза, Снігуроньки і оленів.
Свято наближається!!!

1 коментар:

  1. після такої замітки хочеться посміхатися-посміхатися-посміхатися, і жити хочеться і приймати все, що приходить, і радіти кожній людині, що є в нашому житті і змінює його якось по-своєму необхідно і важливо, і вірити хочеться в зимові чудеса і в зимові сніги,
    підписуюсь під кожним твоїм словом у замітці....
    і хай прибуде з нами сила Кока-Коли і різдвяних див, і оленів))

    ВідповістиВидалити